empty basket
Ваш кошик порожній
Виберіть в каталозі товар,
і натисніть кнопку «В кошик».
Перейти в каталог
empty delayed
Відкладених товарів немає
Виберіть в каталозі товар,
і натисніть кнопку
Перейти в каталог
Замовити дзвінок
UA  RU 
Світ натуральних напоїв
Пошук
Увійти
Логін
Пароль
Ввійти як користувач
Зареєструватися
Після реєстрації на сайті вам буде доступно відстеження стану замовлень, особистий кабінет і інші нові можливості
Замовити дзвінок
Логін
Пароль
Ввійти як користувач
Зареєструватися
Після реєстрації на сайті вам буде доступно відстеження стану замовлень, особистий кабінет і інші нові можливості
UA  RU 

Індиче філе в кокосовому молоці

Як ми зазвичай готуємо курку або індичку? Традиційно: смажимо в клярі, робимо котлети по-київськи, іноді відварюємо. А в Таїланді з них готують чудове блюдо, яке, як вважають місцеві жителі, пробуджує пристрасть. Можливо, саме завдяки такій анотації до зеленого карі з індичкою в ресторанному меню, цю страву з задоволенням куштують практично всі турист. Ті, хто люблять гостреньке, вражаюче і вимагають рецепт. У різних інтерпретаціях зелене карі з індичкою або куркою впевнено займає своє місце в домашніх кулінарних книгах і готується не тільки на свята, а й у звичайні дні, коли хочеться відволіктися від картоплі з оселедцем, і підігріти свою пристрасть один до одного, до подорожей і нових відчуттів.

Час підготовки 8 годин
Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 6 шт.

Інгредієнти:
Базилік зелений свіжий 1 пучок
Імбир свіжий 30 г
Індиче філе 600 г
Кінза свіжа 1 пучок
Коріандр сухий 1 ч.л.
Лайм 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 4 ст. л.
Молоко кокосове 200 мл
Перець чорний мелений 1 щіпка
Сіль 2 щіпка
Часник 3 зубчик

Приготування:

- Індиче філе добре помити і порізати на середні шматки.
- Базилік і кінзу добре промити, обсушити і дрібно порізати.
- Часник і імбир очистити і дрібно порізати.
- Коріандр з 1 щіпкою солі перетерти в ступці.
- З'єднати індиче філе, зелень, часник, імбир, коріандр з сіллю, додати сік лайма, дрібку чорного меленого перцю і 2-3 столові ложки рослинної олії.
- Добре все перемішати і поставити маринуватися в холодильник на ніч.
- Розігріти 1-2 ст. л. рослинної олії і обсмажити філе 3-4 хвилини.
- Потім влити кокосове молоко і тушкувати все на середньому вогні 15-20 хвилин, акуратно помішуючи.

Додати сіль і чорний мелений перець на сій смак, подавати з відвареним рисом, поливаючи соусом, в якому тушкувалось м'ясо.
Товари по рецепту
Кокосовий рослинний напій Body and Future
Быстрый просмотр
В наличии
97 грн.
97 грн.
- +
Кокосовий рослинний напій Body and Future
Быстрый просмотр
В наличии
97 грн.
97 грн.
- +